foto

Paavo Väyrynen

  • nar. 2.9.1946 (72 let)
    Kemi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
1993 Virtaset ja Kekkonen - a.z.
1986 Uuno Turhapuro muuttaa maalle

TV seriály

2005 Pääroolissa (TV seriál)

Dokumentární

2017 Kekkonen (TV seriál)
Unia Kainuusta (E07)
Urho I Suuri (E06)
Vaaralliset vuodet (E05)
další epizody (4)
2016 Urho (TV film)
2012 Rouva Presidentti
2009 Paska juttu (TV seriál)
2008 80-luku: Minä olen muistanut (TV seriál)
Punklandia (TV seriál) - a.z.
2001 Maa
1999 Sukkien euroelämää
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
1994 Mitä tulikaan sanottua
1993 Mitä se meille kuuluu? - Tosi asiaa: Etelä-Afrikka (TV film)
1986 Menninkäisooppera
1977 Mitä UKK näki Neuvostoliitossa? (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Urho (TV film) - divadelní hra

Host

TV pořady

2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Hjalliksen kanssa (TV pořad)
Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Korkojen kera (TV pořad)
Presidentinvaali 2012 (TV pořad)
Vaalit 2011 (TV pořad)
2010 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Lamastalgia (TV pořad)
Putous (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2007 Me, Myself and I (TV pořad)
2005 Pressiklubi (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1993 Yhdenillan pysäkki (TV pořad)
1989 Paha yskä (TV pořad)
1987 Vaalit 87 (TV pořad)
1986 Presidentin juhlavastaanotto (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace