foto

Youssou N'Dour

  • nar. 1.10.1959 (60 let)
    Dakar, Senegal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2006 Nezlomná vůle
1992 Picc Mi

Dokumentární

2013 Peter Gabriel: Live in Athens 1987 (koncert)
2007 Retour à Gorée

Hudební videoklipy

1994 Youssou N'Dour ft. Neneh Cherry - 7 Seconds (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Même le dimanche (TV pořad)
2002 Hyper show (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky