foto

Jana Novikova

  • nar. 8.11.1993 (25 let)
    Homel, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sojuz spasenija
2018 Polina
2014 Kmen

TV seriály

2018 Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2013 Serjoznyje otnošenija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace