foto

Ilse Salas

  • nar. 26.8.1981 (38 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Amores Modernos
2018 Las niñas bien
Muzeum
2016 Já se z tebe zblázním, Susano
Que Pena Tu Vida
2015 Co se mnou uděláš
2014 Běloby
Cantinflas
2013 Tercera Llamada
2012 Restos
2010 Hidalgo - La historia jamás contada

TV seriály

2019 Historia de un Crimen: Colosio (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 El hotel de los secretos (TV seriál)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Doce Nombres (S03E10)
Marionetas Y Titiriteros (S03E09)
Hagan Juego Señores (S03E05)
další epizody (6)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán pánů (S02E10)
Pan Juárez (S02E09)
Soucit bestie (S02E08)
další epizody (10)
2012 Věznice Capadocia (TV seriál)
Apoklaypsa (S03E13)
Krev nevinných (S03E12)
Mír a meč (S03E11)
další epizody (11)
2009 Locas de amor (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky