foto

Ulla Tapaninen

  • nar. 13.11.1955 (64 let)
    Suomussalmi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Varasto 2
2017 Yösyöttö
2016 Tomaatti
2012 Risto Räppääjä ja viileä Venla
2010 Laponská odysea
Princezna
2009 Risto Räppääjä ja polkupyörävaras
2008 Risto Räppääjä
2000 Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1999 Pitkä kuuma kesä
Sestřička
1996 Huomenta Ilona, hyvästi (TV film)
Joulupukki ja noitarumpu (TV film)
Kansalainen Kent (studentský film)
Tie naisen sydämeen
1993 Frank Viides (TV film)
Hranice smrti
Muistoja Caprilta (TV film)
1992 Kaupunkikomedia (TV film)
1991 Keskiyön aurinko (TV film)
Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1989 Anni tahtoo äidin
Raatimies Silvesterin sairaus (TV film)
1986 Mikko iz Tampere prosit soveta (TV film)
1985 Tähti sumussa (TV film)
Yespoks! (divadelní záznam)
1984 Pallo hallussa (divadelní záznam)
Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1983 Yön sankari
1982 Teatterituokio: Ihme (TV film)
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Läpimurto (studentský film)
1980 Milka - elokuva tabuista
Živote, tady jsem!
1979 Ihmemies

TV seriály

2010 Tonttu Toljanteri - Oikean joulun salaisuus (TV seriál)
2002 Sänky (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1999 Trasselirakastaja (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Putkinotko (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1995 Takaisin kotiin (TV seriál)
1994 Napaseutu (TV seriál)
1993 Pimennys (TV seriál)
1992 Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
1990 Mumínci (TV seriál)
Valehtelu virkistää (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1983 Naimisissa, naimisista, naimisiin (TV seriál)
1982 Linnani on kotini (TV seriál)
Ulosmittaajat (TV seriál)
1981 Tatsia! Tatsia! (TV seriál)

Dokumentární

2010 Naurun tasavalta (TV seriál)
2007 Viihteen 50 (TV seriál)
2003 MTV3 Live: Unicef-konsertti - Maailman näkymätön lapsi (koncert)
1982 Ramses ja unet

Režijní filmografie

Filmy

2009 Asobi (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Asobi (studentský film)

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2011 Maestro (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2005 Taiteilijaelämää (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
Pop-komissio (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1998 Konstan koukkuja (TV pořad)
Pictionary (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1996 Ammuntaa - Ulla Tapaninen (TV pořad)
1991 Nyhjää tyhjästä (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
Perjantaipörssi (TV pořad)
1984 Yökyö-peli (TV pořad)
1980 Kesä soi: Juice ja Slam-yhtye (TV pořad)
1978 Syksyn sävel 1978 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky