foto

James Lyons

  • nar. 8.10.1960
    New York City, New York, USA
  • zem. 12.4.2007 (46 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Sametová extáze

Herecká filmografie

Filmy

2001 The Château
1996 Střelila jsem Andyho Warhola
1995 Frisk
Safe
1994 Post Cards from America
1992 Závrať
1991 Jed

Dokumentární

2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky