foto

Christophe Lamotte

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 La Part du soupçon (TV film)
Le Premier Oublié (TV film)
2018 Le Jour où j'ai brûlé mon coeur (TV film)
2014 Disparue en hiver
2011 Une nouvelle vie (TV film)
2010 On bosse ici! On vit ici! On reste ici!
2007 Ravages (TV film)
2001 Dérives (TV film)
2000 Mère en fuite (TV film)
Un possible amour

TV seriály

2018 Insoupçonnable (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (6)
Les Secrets (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Réussir ou mourir (S02E06)
De l'autre côté du miroir (S02E05)
Une vie pour une autre (S02E04)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)

Dokumentární

2009 Nord paradis

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Disparue en hiver
2007 Ravages (TV film)
2001 Dérives (TV film)
2000 Marie, Nonna, la vierge et moi
Un possible amour

Dokumentární

2009 Nord paradis

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky