foto

Vahdet Çakar

  • nar. 15.3.1954 (65 let)
    Adapazari, Sakarya, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Çift'lik Bank: Tosun Firarda
2017 Mordkommission Istanbul – Ein Dorf unter Verdacht
Parayı Bulduk
2016 Hadim
2015 Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu
2012 Güzel Günler Göreceğiz
2011 Çınar Ağacı
2010 Recep İvedik 3
2004 Mustafa Hakkında Herşey
2001 Agent z Hong Kongu
Komser Şekspir
Şarkıcı

TV seriály

2015 Yeter (TV seriál)
2013 Hayat Dediğin (TV seriál)
2012 Ağır Roman Yeni Dünya (TV seriál)
Son (TV seriál)
2011 Kalbim Seni Seçti (TV seriál)
Pis Yedili (TV seriál)
Reis (TV seriál)
2009 Es Es (TV seriál)
2008 Yalancı Romantik (TV seriál)
2007 Sevgili Dünürüm (TV seriál)
2006 Selena (TV seriál)
2005 Acı Hayat (TV seriál)
2003 Hayat Bilgisi (TV seriál)
2002 Sırlar Dünyası (TV seriál)
Çocuklar Duymasın (TV seriál)
2001 Savunma (TV seriál)
1999 Ayrılsak da Beraberiz (TV seriál)
1997 Böyle mi Olacaktı (TV seriál)
1987 Aşkın Gözü Kördür (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace