foto

Daniela Stojanovič

  • nar. 27.4.1970 (49 let)
    Niš, Srbsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Palmira
2015 Poslední noc
2012 Konvoj
2011 Terč
2010 Propavšij bez věsty
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
2008 Divoké pole
1967 Plnou parou vpřed

TV seriály

2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
2016 Šakal (TV seriál)
2015 Pauk (TV seriál)
2014 Palač (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
2011 Něbesnyj sud (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Portret baroněssy (S06E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky