foto

Concha Velasco

  • nar. 29.11.1939 (78 let)
    Valladolid, Castilla y León, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Flow
2009 Vztek
2008 Enloquecidas
2007 Hoši z Chuecatown
2006 Vítej doma
2005 Cerezas del cementerio, Las (TV film)
2003 Niños del jardín, Los
Oro de Moscú, El
2001 Pasos perdidos, Los
2000 Km. 0
1999 Paříž-Timbuktu
1998 Tesoro
1996 Más allá del jardín
1992 Yo me bajo en la próxima, ¿y usted?
1989 Esquilache
1985 La hora bruja
1982 Úl
1979 Cinco tenedores
Ernesto
Jaque a la dama
1976 Esposa y amante
Largas vacaciones del 36, Las
Libertad provisional
1975 Bodas de Blanca, Las
Love feroz, El
Lujo a su alcance, Un
Mi mujer es muy decente, dentro de lo que cabe
Pim, pam, pum... ¡fuego!
Yo creo que...
Yo soy Fulana de Tal
1974 Amor empieza a medianoche, El
Tajný hřích
1973 No encontré rosas para mi madre
Señoritas de mala compañía, Las
1972 Venta por pisos
Vikingo, El
1971 Casa de los Martínez, La
Decente, La
Gallos de la madrugada, Los
Me debes un muerto
Préstame quince días
Red de mi canción, La
1970 Alma se serena, El
Después de los nueve meses
En un lugar de La Manga
1969 Cuatro noches de boda
El taxi de los conflictos
Juicio de faldas
Matrimonios separados
Susana
Vez al año ser hippy no hace daño, Una
1968 Los que tocan el piano
Relaciones casi públicas
1967 Las que tienen que servir
Pero... ¿en qué país vivimos?
1966 Arte de casarse, El
Hoy como ayer
Locas del conventillo, Las
Viaggio di nozze all'italiana
1965 Frontera de Dios, La
Historias de la televisión
1964 Boda era a las doce, La
Casi un caballero
1963 Trampa para Catalina
Verbena de la Paloma, La
1962 Martes y trece
Sabían demasiado
1961 Festival en Benidorm
Indulto, El
Julia y el celacanto
Mi noche de bodas
1960 Amor bajo cero
Crimen para recién casados
Paz empieza nunca, La
1959 Día de los enamorados, El
Los tramposos
Vida sin risas
1958 Chicas de la Cruz Roja, Las
Muchachas en vacaciones
1957 Bandido generoso, El
Maridos no cenan en casa, Los
Mensajeros de paz
1956 Dos novias para un torero
La fierecilla domada
1955 Reina mora, La

TV seriály

2018 Las chicas del cable (TV seriál)
El destino (S03E08)
La esperanza (S03E07)
La lucha (S03E06)
další epizody (8)
2017 Las chicas del cable (TV seriál)
La inocencia (S02E08)
Las oportunidades (S02E07)
La soledad (S02E06)
další epizody (16)
2016 Velvet (TV seriál)
Prêt-à-porter (S04E08)
En juego (S04E07)
La hora de la verdad (S04E06)
další epizody (5)
2013 Vive cantando (TV seriál)
Grand Hotel (TV seriál)
Cólera (S03E22)
El sacrificio (S03E21)
Revancha (S03E20)
další epizody (22)
2012 Grand Hotel (TV seriál)
Kameraman (S02E08)
Křest (S02E07)
Výročí (S02E06)
další epizody (8)
2011 Grand Hotel (TV seriál)
Stopa (S01E09)
Panenská krev (S01E08)
Ukradený dopis (S01E07)
další epizody (9)
2010 Chicas de oro, Las (TV seriál)
2007 Herederos (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1996 Yo, una mujer (TV seriál)
1990 Viva el espectáculo (TV seriál)
1985 Comedia musical española, La (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1975 Este señor de negro (TV seriál)
1971 Las doce caras de Eva (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tiempo y hora (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Dokumentární

2018 Querido Fotogramas
2010 Un país para comérselo (TV seriál)
2008 Hécuba, un sueño de pasión

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace