foto

Søren B. Ebbe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Aminas breve
2011 Bora Bora
SuperClásico
2008 Arn - Riket vid vägens slut
Plamen a Citron
2007 Arn
Když se muž vrací domů
2006 Den som viskar (TV film)
Jednou budem dál
Setkání v Praze
Sök
2005 Síla Severu
2001 En kærlighedshistorie
Flyvende farmor
Fukssvansen
1999 Pizza King
1997 Sinans bryllup

TV seriály

2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Afsked (S02E02)
2018 Friheden (TV seriál)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 19 (E19)
2015 Rita (TV seriál)
Testen (S03E08)
Lus (S03E05)
2014 Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
2013 Rita (TV seriál)
Den første kærlighed (S02E06)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Nobelova poslední vůle (E01)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2009 Muži z Blekingegade (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
Mastermind (S01E06)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 9, 1956 (S01E09)
Del 7, 1954 (S01E07)
Del 4, 1951 (S01E04)
další epizody (5)
Ørnen (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2000 Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)

Dokumentární

2014 Pixadores: sprejeři ze São Paula
2012 Lidský rozměr
2004 Mannen som elsket Haugesund

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace