foto

Søren B. Ebbe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Aminas breve
2011 Bora Bora
Forbandelsen
SuperClásico
2008 Arn - Riket vid vägens slut
Plamen a Citron
2007 Arn
Když se muž vrací domů
2006 Den som viskar (TV film)
Jednou budem dál
Mit Danmark
Setkání v Praze
Sök
2005 Síla Severu
2001 En kærlighedshistorie
Flyvende farmor
Fukssvansen
1999 Pizza King
1997 Sinans bryllup

TV seriály

2020 Rita (TV seriál)
Kaos (S05E08)
Grænser (S05E06)
Hedetur (S05E05)
2019 Fred til lands (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Sygeplejeskolen (TV seriál)
Afsked (S02E02)
2018 Pro a proti (TV seriál)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 19 (E19)
2015 Bankerot (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Rita (TV seriál)
Testen (S03E08)
Lus (S03E05)
2014 Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
2013 Rita (TV seriál)
Den første kærlighed (S02E06)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Nobelova poslední vůle (E01)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2009 Livvagterne (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Muži z Blekingegade (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
Mastermind (S01E06)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 9, 1956 (S01E09)
Del 7, 1954 (S01E07)
Del 4, 1951 (S01E04)
další epizody (5)
Ørnen (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2000 Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-15/99 (S01E01)
1997 Taxa (TV seriál)

Dokumentární

2019 Dvojí život Li Ermao
2014 Pixadores: sprejeři ze São Paula
2012 Lidský rozměr
2004 Mannen som elsket Haugesund

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky