foto

Jevgenij Platochin

  • nar. 26.5.1954
    Kemerovo, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 6.5.2006 (51 let)
    Tomsk, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Měsť šuta
1990 Pochorony Stalina
1989 Filipp Traum (TV film)
1988 Uznik zamka If
1986 Katěnka
Odpusť
Знак беды
Исключения без правил (TV film)

TV seriály

1994 Ruský tranzit (TV seriál)
1989 Vkhod v labirint (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky