foto

Si-woon Kim

  • nar. 11.1.1984 (35 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Superpower Girl
2010 Viděl jsem ďábla
2009 Aeja

TV seriály

2013 Eungdabhara 1994 (TV seriál)
2012 Baempaieo geomsa 2 (TV seriál)
Dakchigo kkotminnam baendeu (TV seriál)
2011 Deo myoojikeol (TV seriál)
Jangmiui junjaeng (TV seriál)
Seuteureinjeo 6 (TV seriál)
2007 Bulryang keoppeul (TV seriál)
Jikjangyunaesa (TV seriál)
2006 Dolawayo Sunaessi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace