foto

Konstantin Demidov

  • nar. 7.7.1978 (41 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Myšelovka na tri persony (TV film)
2015 Ně para
2013 Kurersky osoboy vazhnosti (TV film)
2011 Tajna
Žažda (TV film)
2010 Kto ja?

TV seriály

2018 Odin (TV seriál)
2017 Dve ženy (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Zaděržanije (S02E31)
Svoloči (S02E26)
Odin iz nas (S02E15)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Dubrovskij (S02E05)
2014 Dve legendy (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Dětki v kletke (S04E03)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
Enigma (TV seriál)
Beglec (E10)
Sivyj merin (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
2009 Bratany (TV seriál)
2008 Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Žertva mody (S05E03)
Sacharnaja krivaja (S05E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky