foto

Tamás Banovich

  • nar. 21.9.1925
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 8.2.2015 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Mancs
2011 Istanbul
2010 Kolorádó Kid
Oda az igazság
2009 Utolsó jelentés Annáról
2008 Hideg berek
2006 A hét nyolcadik napja
Ede megevé ebédem
2005 Csodálatos vadállatok (TV film)
Dallas mezi námi
2004 Bitva u Moháče
2002 Vstávej, kámo, nespi
2001 Poslední večeře u arabského šedáka
2000 Kurva! Komáři
1996 Szeressük egymást, gyerekek...
1995 Ébredés
1994 A nagy agyhalál
Chira Chiralina
1993 Hoppá
1991 Bůh kráčí pozpátku
1990 Tutajosok
1989 Horoskop Ježíše Krista
1988 Kiáltás és kiáltás
1987 Lena: My 100 Children (TV film)
Malom a pokolban
Sezóna příšer
Érzékeny búcsú a fejedelemtől
1986 Rejtőzködő
1985 A hattyú halála (TV film)
Egy kicsit én, egy kicsit te
Salva pro černého buvola
1984 Hamlet, dán királyfi (TV film)
Hra v oblacích
Milenci na odpoledne
Mária-nap
Szerelmek (TV film)
1983 Hungarian Dracula (TV film)
Szép história (TV film)
Visszaesök
1982 A remény joga
Holtak hallgatása - Requiem egy hadseregért (TV film)
Předevčírem
Srdeční problémy
1980 Haladék
Majd holnap...
Naplemente délben
Oběť
1979 A kedves szomszéd
Allegro barbaro
Každou středu
Koportos
Maďarská rapsódie
Zelený dvůr
1978 Dvě ženy
Konečně jsem doma
1977 Teketória
1976 A löcsei fehér asszony (TV film)
Devět měsíců
Manželství na dálku
Rudé rekviem
1975 Adopce
Auto
Déryné hol van?
Elektra a její pravda
Várakozók
1974 A locsolókocsi
Krásná pošetilost
1973 Szeptember végén (TV film)
Álljon meg a menet!
1972 Lid dosud prosí
Romantika
1971 Agnus Dei
Drahá Šáriko
1970 Mérsékelt égöv
Szép leányok, ne sírjatok!
Szép magyar komédia
1969 Měsíční dvůr
Sziget a szárazföldön
Zimní vítr z jihu
1968 Odešlo slunce
1967 Ezek a fiatalok
Ticho a křik
1966 Beznadějní
1964 Az életbe táncoltatott leány

TV seriály

1989 Eszmélet (TV seriál)
Kései sirató (E05)
Szerelmi gyászmise (E04)
Jaj, szeressetek szilajon (E03)
další epizody (5)
Égető Eszter (TV seriál)
Menekülők és maradók (E06)
Tanyai internátus (E05)
Angyalharag (E04)
další epizody (6)

Hudební videoklipy

1991 Mylène Farmer: Désenchantée (hudební videoklip)

Kostymérská filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Szemlevillanás

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky