foto

Mark Moraghan

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Thomas & Friends: Danger at the Docks - vyp.
2017 Mašinka Tomáš: Úžasné lokomotivy
Thomas & Friends: Christmas on Sodor - vyp.
Tomáš a jeho přátelé: Cesta z ostrova Sodor - vyp.
2016 Mašinka Tomáš: Zapněte motory
Tomáš a jeho přátelé: Velký závod
2015 Amar Akbar & Tony
2014 Allies
Lokomotiva Tomáš - příběh hrdiny
Thomas & Friends: Spills and Thrills
Thomas & Friends: Trouble on the Tracks
2013 Lokomotiva Tomáš: Král železnic
Thomas & Friends: Railway Mischief
Thomas & Friends: Santa's Little Engine
Thomas & Friends: The Thomas Way
1990 Shoot to Kill (TV film)

TV seriály

2012 Rocket's Island (TV seriál)
2005 Casualty @ Holby City (TV seriál)
2000 Close & True (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Sharman (TV seriál)
1995 The Vet (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
Waterfront Beat (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Bread (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Lokomotiva Tomáš (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky