foto

Israel Horovitz

  • nar. 31.3.1939 (80 let)
    Wakefield, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Drahá Mathilda (divadelní záznam) - divadelní hra
2014 Podnájemnice
2001 James Dean (TV film)
1999 Sluneční jas
1997 Rybárna (TV film)
1982 Autor! Autor!
1981 La poube (TV film)
1971 Believe in Me
1970 Jahodová proklamace

TV seriály

1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Podnájemnice

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace