foto

Alain Pewzner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Dehet a peří
2012 10 jours en or
2002 Filles du calendrier, Les (TV film)
1978 Les Bidasses en vadrouille
1975 Allégorie

TV seriály

2015 La Stagiaire (TV seriál)
La Chair de ma chair (S01E01)
2013 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (7)
2008 Scénarios contre les discriminations (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky