foto

Sarah Bensoussan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Envers et contre tous (TV film)
2011 Crédit pour tous
Víla
2008 Absurdistán
2003 Realmovie
Ženy mají pravdu (TV film)
1996 For Ever Mozart

TV seriály

2018 Hlasatelka (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 6 (S04E06)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Les fils de l'homme (S02E02)
2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Deuxième partie (E02)
1997 Louis Page (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky