foto

Arťom Fadějev

  • nar. 31.10.2003 (14 let)
    Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Priključenija čoknutogo professora
2016 Nouzový let
2015 Součastniki (TV film)
2014 Podarok s charaktěrom
2013 12 měsíců
Jolki 3
2012 Avgust. Vosmogo
2010 O čjom govorjat mužčiny

TV seriály

2017 Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2016 Skolko stoit sčastě (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
2013 Vtoroje dychanije (TV seriál)
2012 Razvod (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Bělaja vorona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace