foto

Arťom Fadějev

  • nar. 31.10.2003 (15 let)
    Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Priključenija čoknutogo professora
2016 Nouzový let
2015 Součastniki (TV film)
2014 Podarok s charaktěrom
2013 12 měsíců
Jolki 3
2012 Avgust. Vosmogo
Žena Štirlica (TV film)
2010 Karusel (TV film)
O čjom govorjat mužčiny

TV seriály

2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Suchar (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2017 Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
2016 Skolko stoit sčastě (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
2013 Daša (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
2012 Razvod (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Bělaja vorona (TV seriál)
Objekt 11 (TV seriál)
Načalo (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace