foto

Arťom Fadějev

  • nar. 31.10.2003 (13 let)
    Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ekipaž
2014 Podarok s charakterom
2013 Jolki 3
12 měsíců
2012 Avgust. Vosmogo
2010 O čjom govorjat mužčiny

TV seriály

2016 Čelnočnicy (TV seriál)
Skolko stoit sčastě (TV seriál)
2013 Vtoroje dychanije (TV seriál)
2011 Belaya vorona (TV seriál)
"Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace