foto

Pierre Isoard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Les mauvaises têtes (TV film)
2010 A vos caisses! (TV film)

TV seriály

2019 Vlčí instinkt (TV seriál)
La Balade sauvage (S05E01)
2017 Vlčí instinkt (TV seriál)
Ztracený muž (S03E03)
2016 Vlčí instinkt (TV seriál)
Černé slunce (S02E01)
2014 Vlčí instinkt (TV seriál)
Štvanice (S01E03)
Přetržený vlasec (S01E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Diabolique (TV film)

TV seriály

2019 Vlčí instinkt (TV seriál)
La Balade sauvage (S05E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky