foto

Keith Patterson

  • nar. 22.9.1982 (36 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Určitě, možná
2007 Across the Universe

TV seriály

2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Eleven: The F-Word (S02E04)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Starved (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kajícnost (S05E05)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace