foto

Miho Širaiši

  • nar. 8.8.1978 (41 let)
    Hitači-Omija, Ibaraki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Principal: Koi suru wataši wa heroin desu ka?
2017 Koinowa: Konkacu cruising
ボクのお年玉はどこ? (TV film)
2016 Okutama čúzai keidži 4 (TV film)
2014 L-DK
2013 Hare no čihare, tokidoki hare
Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
Sazae-san: Anime & Drama de 2 jikan han special (TV film)
2012 Nagoja juki saišú rešša (TV film)
Yaa ni naru hi - toba tôshijima paradise (TV film)
Yonimo kimyô na monogatari - Spring 2012 (TV film)
Šičó šisu (TV film)
2010 Bakamono
Sazae-san 2 (TV film)
2009 Instant numa
Sazae-san (TV film)
2008 Kiri no Hi (TV film)
2007 Kaijoken Musashi (TV film)
Yonimo Kimyona Monogatari Autumn Special (TV film)
2006 Densha otoko Deluxe (TV film)
2004 Suwingu gâruzu
2002 Shiroi Fune

TV seriály

2017 Hijokko (TV seriál)
2015 3 nin kyôdai (TV seriál)
Bar remon háto (TV seriál)
Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
Wakaretara Suki na Hito (TV seriál)
2014 Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
2013 Furueru Ushi (TV seriál)
Momeru kado niwa fuku kitaru (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Honjitsu wa Taian Nari (TV seriál)
Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Mósó sósa (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
2010 Face Maker (TV seriál)
Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
2009 Kiina (TV seriál)
Shiroi haru (TV seriál)
2008 The Naminori Restaurant (TV seriál)
2007 Dondo Hare (TV seriál)
Hanayome to papa (TV seriál)
Jigoku no sata mo yome shidai (TV seriál)
2006 Nodame cantabile (TV seriál)
Sapuri (TV seriál)
Sengoku Jietai: Sekigahara no Tatakai (TV seriál)
Sengoku džieitai (TV seriál)
2005 Densha otoko (TV seriál)
Minna mukashi wa kodomo datta (TV seriál)
2004 Hotman 2 (TV seriál)
Orenji deizu (TV seriál)
Ranpo R (TV seriál)
2003 Anata no tonari ni dare ka iru (TV seriál)
Bidžo ka jadžú (TV seriál)
Hotman (TV seriál)
Tokyo Love Cinema (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace