foto

Sandro Petraglia

  • nar. 19.4.1947 (72 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Io sono Tempesta
2016 Non c'è più religione
2015 L'Oriana
Suburra
2014 La strada dritta (TV film)
2013 Sibiřská škola
Ton absence
Volare - La grande storia di Domenico Modugno (TV film)
2012 Román o jednom masakru
2011 Violetta (TV film)
2010 La Nostra Vita
2009 La prima linea
2008 'O professore (TV film)
Bezvadný den
2007 Dívka u jezera
Můj bratr je jedináček
2005 Když už ses narodil, nemůžeš se dál schovávat
Kefalonie, 8. září 1943 (TV film)
Kriminální román
2004 Klíče od domu
2002 Perlasca (TV film)
2001 Domenica
Vysněná země (TV film)
1999 Amante perduto, L'
Più leggero non basta (TV film)
1998 I Piccoli maestri
1997 Auguri professore
Don Milani - Il priore di Barbiana (TV film)
Marianna Ucrìa
Příměří
1996 Mia generazione, La
Vesna va veloce
1995 La scuola
Pasolini, un delitto italiano
1994 Il Toro
Michele va alla guerra (TV film)
Poliziotti
1993 Arriva la bufera
Florén
1992 Ambrogio
Zloděj dětí
1991 Felipe ha gli occhi azzurri (TV film)
Il Muro di gomma
Portaborse, Il
1990 Pummarò
1989 Mery navždy
Étoile
1988 Domani accadrà
1987 Vítězství (TV film)
1986 Dolce assenza
1985 Mše skončila
1984 Bianca
1977 Gabbiano, Il (TV film)

TV seriály

2020 La guerra è finita (TV seriál)
2010 Le cose che restano (TV seriál)
2005 Padri e figli (TV seriál)
2004 La omicidi (TV seriál)
2003 La meglio gioventù (TV seriál)
2001 Compagni di scuola (TV seriál)
1999 La vita che verrà (TV seriál)
1991 Záhady temné džungle (TV seriál)
1986 Attentato al Papa (TV seriál)
Mino (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)

Dokumentární

1978 Macchina cinema, La (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

1978 Macchina cinema, La (TV film)
1975 Matti da slegare

Režijní filmografie

Dokumentární

1978 Macchina cinema, La (TV film)
1975 Matti da slegare

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky