foto

Il-woo Kim

  • nar. 19.7.1963 (56 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jajeonchawang eom bokdong

TV seriály

2019 Kkotgilman geoleoyo (TV seriál)
2018 Ggeutggaji sarang (TV seriál)
2016 Minyeo gongsimi (TV seriál)
2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
2014 Gajogkkili wae ilae (TV seriál)
2013 Ailiseu 2 (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
2012 Dakteo Jin (TV seriál)
Nae sarang nabibuin (TV seriál)
Paeseon wang (TV seriál)
Selreorimaen chohanji (TV seriál)
2011 Nae sarang nae gyeotae (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
Hobakggot soonjung (TV seriál)
2009 Salmatnabnida (TV seriál)
2008 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
큰언니 (TV seriál)
2007 Gangnameommattarajapgi (TV seriál)
Haneulmankeum ddangmankeum (TV seriál)
2006 Eoneunal gapjagi (TV seriál)
Obeo deo reinbou (TV seriál)
빌리진 날 봐요 (TV seriál)
2005 Dalkomhan seupai (TV seriál)
Selpeumeeyuh annyoung (TV seriál)
Shinip sawon (TV seriál)
2004 Ballieseo saengkin il (TV seriál)
Doobeonjjae peureopojeu (TV seriál)
Haetbit ssodajida (TV seriál)
Jakeun ahssideul (TV seriál)
Yurihwa (TV seriál)
2003 Jjilrekkot (TV seriál)
2001 사랑은 이런거야 (TV seriál)
2000 Kkokji (TV seriál)
1997 Boksuhyeoljeon (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky