foto

David Israel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Community Service (TV film)
1996 Pandořina skříňka (TV film)
1995 Jake Lassiter: Justice on the Bayou (TV film)

TV seriály

2019 Dynasty (TV seriál)
The Sight of You (S02E11)
2018 Dynasty (TV seriál)
A Real Instinct for the Jugular (S02E08)
The Butler Did It (S02E03)
UnREAL (TV seriál)
No Limit (S04E05)
All In (S04E01)
Confront (S03E04)
2014 About a Boy (TV seriál)
2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 The Pursuit of Happiness (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace