foto

Tony Aitken

  • nar. 20.6.1946 (73 let)
    Solihull, Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Arbitr
2002 Anazapta
1997 Sharpova spravedlnost (TV film)
1993 Soumrak dne
1987 Hearts of Fire
1980 Kottan ermittelt - Räuber und Gendarm (TV film)
1979 Quincy's Quest
1977 Robin Hood Junior
Žvahlav

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
Královnin nos (TV seriál)
1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Dvacet čtyři černých kosů (S01E04)
1987 Vanity Fair (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Hot Metal (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Okovy (S02E06)
Pivo (S02E05)
Peníze (S02E04)
další epizody (6)
1985 Mistress, The (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1980 Coming Home (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
End of Part One (TV seriál)
Goodbye Darling (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
1977 London Belongs to Me (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Kottan ermittelt (TV seriál)
Open All Hours (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
1972 Love Thy Neighbour (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2008 Blackadder's Most Cunning Moments (TV film)

Host

TV pořady

1984 Lenny Henry Show, The (TV pořad)
1982 No 73 (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky