foto

Peter Waddington

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Dead Gorgeous (TV film)
2001 Ten uprostřed
2000 Uctívači temnot
1997 Royal Scandal, A (TV film)
1996 Tajnosti a lži
1991 Caruncula
1990 God on the Rocks (TV film)
1987 Malá Dorritka

TV seriály

2002 Tlc (TV seriál)
2000 Hearts and Bones (TV seriál)
1999 Every Woman Knows a Secret (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1997 Aquila (TV seriál)
Captain Butler (TV seriál)
1996 Family Money (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Last Respects (S07E02)
1995 Backup (TV seriál)
Barbara (TV seriál)
Coogan's Run (TV seriál)
1994 Martin Chuzzlewit (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Campion (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Dvacet čtyři černých kosů (S01E04)
Maid Marian and Her Merry Men (TV seriál)
May to December (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Haló, haló! (TV seriál)
Tanec Hitlerových hochů (S01E08)
1980 Hi-de-hi! (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky