Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(42)

Obsahy(1)

V tomto britském komediálním seriálu sledujeme osudy dvou starých kamarádů Garyho (Martin Clunes) a Tonyho (Neil Morrissey), kteří spolu obývají jeden byt a většinu svého času tráví buď popíjením v místní hospodě nebo vedením "chlapských" rozhovorů doma, jež sestávají z válení se po gauči a pití dalšího piva. (Morien)

Recenze (3)

don corleone 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších komediálních seriálů, které kdy na Ostrovech vznikl a žádná z našich TV si ho nikdy nevšimla. Seriál se téměr celý odehrává v bytě dvou nájemníků, kteří vedou dlouhé debaty o ženách, životě a všem nepodstatném s plechovkou piva v ruce. Pokud máte rádi suchý anglický humor, budete se výborně bavit. Nechápu, že ho žádná TV u nás nikdy nevysílala... http://www.menbehavingbadly.com ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Paradni britskej serial, docela super zalezitost. Ne vsechny dily me uchvatili, ale parkrat sem mel vazne zachvat - treba kdyz se ti dva typci ozrali na plazi a pak do hoteloveho pokoje pritahy 2 metrovou maketu ryby :-)). A pak rano manzelka jednoho z nich: What is THAT? odpoved: I don't know... Cod? Haddock? :-)) ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

"You want to borrow some money, do you?" - "Yes, please" - "What do you intend spending them on?" - "Friday night" --- Zatim mám za sebou první sérii s tím o poznání míň populárnim parťákem stálice Garyho a musim říct, že jsem na Tonyho fakt dost zvědavej, protože už Harry "malinko Dougal z Father Ted" Enfield mě bavil několikanásobně víc než Clunes (Dermot mi jako charakter připadal přece jen plastičtější). Jinak Men Behaving Badly docela svérázně drtěj vztahový stereotypy, ačkoliv bych si teda doved představit i intenzivnější zážitek (ale to třeba ještě příde). Mimoto ještě můžou nabídnout parádní main theme, na který ujíždim od samýho počátku, to teda fakt že jo ... :)). Highlighty s01: Dermotova šachová metafora (e02), flamenco guitarist (e05), blowjob (e06). ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama