foto

Oleg Štrom

  • nar. 21.6.1967 (52 let)
    Odintsovo, Moskovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Na obryve (TV film)
2016 Intim ně predlagať (TV film)
2014 Tajemství čtyř princezen
2007 Skalolazka

TV seriály

2018 Sorok rozovych kustov (TV seriál)
2017 Altar Tristana (TV seriál)
Baryšňa i chuligan (TV seriál)
Trjufelnyj pjos korolevy Džovanny (TV seriál)
2016 Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Žemčužnaja svaďba (TV seriál)
2014 Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Matěrinskij instinkt (E06)
Veněc bezbračija (E05)
Živjom tolko raz (E04)
další epizody (6)
2013 Kodex česti (TV seriál)
Grabitěli (S06E24)
Železobetonnyj argument (S06E23)
Těorija myšelovki (S06E22)
další epizody (12)
2008 Ljubov na ostrije noža (TV seriál)
2007 Marš Tureckogo (TV seriál)
Krovnik (S04E11)
Graffer (S04E10)
Dolg samuraja (S04E09)
další epizody (10)
2002 Russkije amazonki (TV seriál)

Dokumentární

2016 Njurnberg. Krovavyje děngi. Sud nad promyšlennikami

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Skalolazka

TV seriály

2000 Marš Tureckogo (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na obryve (TV film)

TV seriály

2016 Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Žemčužnaja svaďba (TV seriál)
2014 Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Matěrinskij instinkt (E06)
2013 Kodex česti (TV seriál)
Chimera (S06E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky