foto

Ivano Marescotti

  • nar. 4.2.1946 (72 let)
    Villanova di Bagnacavallo, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A casa tutti bene
Un figlio a tutti i costi
2017 Il crimine non va in pensione
Lovers: Piccolo Film Sull'amore
2015 La Linea Gialla: Bologna, 2 agosto
Loro chi?
2011 Che bella giornata
La vita facile (TV film)
Vacanze di Natale a Cortina
2009 Cado dalle nubi
2008 Albakiara
Kód Aurora (TV film)
2007 Il pirata: Marco Pantani (TV film)
Italian Dream
Klára a František (TV film)
La giusta distanza
Sladké pokušení
2004 Král Artuš
2002 Leggenda di Al, John e Jack, La
Sei come sei
2001 Brasileiro
Come si fa un Martini
Hannibal
Un delitto impossibile
2000 La Lingua del santo
1999 Asini
Talentovaný pan Ripley
Venti
1998 Corti stellari 2
Firma, La
Pensaci
1997 Consigli per gli acquisti
Messaggi quasi segreti
Tourbillon
1996 Il cielo è sempre più blu
Italiani
Jack Frusciante è uscito dal gruppo
Luna a ta druhá
Vesna va veloce
1995 A Dio piacendo
Pasolini, un delitto italiano
Terra bruciata
1994 Da qualche parte in città
I pavoni
Italia Village
Monstrum
Mário a kouzelník
Strane storie
Vyznání lásky
1993 Il giovane Mussolini (TV film)
Lungo silenzio, Il
Richiamo, Il
Sorvegliante, Il
Tra due risvegli
Un'anima divisa in due
1992 Caso Martello, Il
Gangsters
Quattro figli unici
Zkouška paměti
1991 Corsica
Domenica specialmente, La
Il Muro di gomma
Johnny Párátko
Notte di stelle
Portaborse, Il
1990 Aria serena dell'ovest, L'
1989 Cintura, La

TV seriály

2008 I liceali (TV seriál)
2006 Raccontami (TV seriál)
1993 Zámek Oliviérů (TV seriál)
1992 Chobotnice 6 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Meraviglie: La penisola dei tesori (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace