foto

Tošio Jasumi

  • nar. 6.4.1903
    Ósaka, Japonsko
  • zem. 22.5.1991 (88 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Cuma to onna no aida
1975 Wagahai wa neko de aru
1974 Nosutoradamusu no dailogen
1970 Shokon ichidai tenka no abarenbo
Tenkan no abarembo
Šókon ičidai: Tenka no abarenbó
1969 Jigokuhen
Nihonkai daikaisen
1967 Kigeki: Ekimae hjakunen
Šajó no omokage
雪の喪章
1965 Daiku taiheiki
Namikage
Yotsuya kaidan
1964 Kigeki: Jókina mibódžin
Mister Giants: Šóri no hata
1963 Daidokoro taiheiki
Yushu heiya
Šin meoto zenzai
1962 Ashita aru kagiri
Doburoku no tacu
Ika naru hoshi no moto ni
Onna no iššó
1961 Sekai daisensó
Tókjó jawa
1960 Bokutó kidan
Džokjó
Hono-o no shiro
Tenka no ódorobó: Širanami gonin otoko
1959 Anja kóro
Hana noren
Nippon tandžó
Sasamejuki
1958 Džinsei gekidžó: Seišunhen
Hotarubi
Kigeki ekimae rjokan
Kisecufú no kanata ni
Makeraremasen kacumadewa
Noren
Pokušitelka
Tsuzurikata kyodai
1957 Banka
Bókjaku no hanabira
Bókjaku no hanabira: Kankecuhen
Júnagi
Kottaisan yori: Nyotai wa kanashiku
Naše země
Saigo no dassó
Yukiguni
Čiekošó
1956 Abare tonbi
Bara no kôdôkan
Kódžinbucu no fúfu
Taifú sódóki
Waga mači
Šin Šokoku monogatari: Otena no tó – Kóhen
1955 Fúsecu kódókan
Juki no honó
Meoto zenzai
Musume no džinsei annai
Rókjoku tengu dódžó
Wataridori itsu kaeru
Šin Šokoku monogatari: Otena no tó – Zenpen
1954 Aru onna
Hawai chindochu
Rakugo series: Dainiwa – Nacumacuri rakugo nagaja
1953 Magokoro sensei no maki
Muhómono
1952 Haha jamabiko
Mukokuseki-sha
Musume džúhači bikkuri tengoku
Muteki
Okuni to Gohei
Tončinkan torimonočó: Maboroši no onna
1951 Hakamadare Jasusuke
Onnagokoro dare ka shiru
Tókjó kappa macuri
1950 Mata au hi made
Onna no šiki
Sasamejuki
1949 Nododžiman kjó džidai
Onna no issho
1947 Haru no mezame
1946 Juichinin no jogakusei
Minšú no teki
1944 Shibaido
愉しき哉人生
1940 Curiganesó
Dengeki musuko
Enoken no homare no dohjóiri
1939 Enoken no jadžikita
Higuchi Ichiyo
Kimi o yobu uta

Spisovatelská filmografie

Filmy

1967 Kigeki ekimae gakuen - povídka
1963 Dai tozoku - povídka
Kigeki: Tonkacu ičidai - povídka
1958 Ósaka no onna - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace