foto

Camille Bardery

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Le grand bain
2014 L'homme flottant
2013 Josephine, báječná, a přesto svobodná
La fille du 14 juillet
Le Coeur des hommes 3
2012 La Mer à boire
2011 Encore heureux
Můj bratr Simple (TV film)
Umění milovat
2009 Každý druhý týden (a půlka prázdnin)
2005 L'Évangile selon Aîmé (TV film)

TV seriály

2018 HP (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 95 (S01E95)
Episode 94 (S01E94)
Episode 93 (S01E93)
další epizody (23)
2015 La Stagiaire (TV seriál)
Résidence surveillée (S01E06)
2011 Platane (TV seriál)
La fois où il aimait une Chinoise... ou une Vietnamienne... (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky