foto

Frédéric Graziani

  • nar. 12.7.1960
    Paříž, Francie
  • zem. 14.3.2013 (52 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ymma
2013 Le Monde de Fred
2012 Paříž jedné noci
2011 Dans la tourmente
La Ligne droite
2009 Prorok
2008 Une enfance volée: L'affaire Finaly (TV film)
2006 Les Hommes s'en souviendront...
2004 Le Cadeau d’Elena
2002 Maîtresse en maillot de bain, La
1994 Nejmilejší syn
1993 Place d'un autre, La
1992 Promenades d'été
1983 Coup de foudre

TV seriály

2012 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2010 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2009 Éternelle (TV seriál)
2008 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2006 Žena zákona (TV seriál)
Une erreur de jeunesse (S11E04)
2003 Fargas (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

1994 Naissances

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky