foto

Ritva Jalonen

  • nar. 11.3.1958 (61 let)
    Hanko, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Risto Räppääjä ja Sevillan saituri
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Täällä Pohjantähden alla
2008 Kummeli Alivuokralainen
2003 Sibelius
2000 Kekkosen kaveri (TV film)
1999 Vaarallinen kevät (TV film)
1997 Kummeli kultakuume
1989 Valkoinen nainen (TV film)
1984 Medeia (TV film)

TV seriály

2014 Tehdas (TV seriál)
Syrjästäkatsojat (S02E01)
2012 Tehdas (TV seriál)
Tarpeettomat ihmiset (S01E11)
Kostaja (S01E08)
2002 Jurismia! (TV seriál)
1998 Lääkärit tulessa (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
1986 Sisko ja sen veli (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
1985 Jäähyväiset lasihevoselle (TV seriál)

Dokumentární

2006 Esko Roine - vakavasti hauska (TV film)

Host

TV pořady

2018 Flinkkilä & Tastula (TV pořad)
2009 Lauantaiviihde (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky