foto

Dmitrij Muljar

  • nar. 26.8.1972 (47 let)
    Karačev, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Táhne svůj náklaďák
2018 Spitak
2017 Měšok bez dna
2016 Ledokol
Nouzový let
Pocelujev most
2015 S pjati do semi
2013 Ubijstvo na 100 millionov
2011 Žila-byla odna baba
2010 Brillianty. Vorovstvo
2007 07-j meňajet kurs
Šekspiru i ně snilos
2006 Poslední obrněný vlak
2005 Snění o kosmu
2004 Ragin

TV seriály

2020 Alex Ljutyj (TV seriál)
2019 Sekta (TV seriál)
Zastupniki (TV seriál)
Černobyl (TV seriál)
2018 Děkabristka (TV seriál)
Na kraju (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2017 Ikra (TV seriál)
Těrritorija (TV seriál)
Vokalno–kriminalnyj ansambl (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
2014 S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
Slabaja ženščina (TV seriál)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
Verju (TV seriál)
2011 Zabytyj (TV seriál)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Paljonyj stvol (S03E04)
Lučšije druzja děvušek (S03E03)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
Pravila ugona (TV seriál)
Vtoryye (TV seriál)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
V kruge pervom (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Kilki v tomatě (S05E06)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Domik tětuški lži (S04E02)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubijstvo na Něglinnoj (S01E01)
Čto skazal pokojnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky