foto

Thomas Bernhard

  • nar. 9.2.1931
    Heerlen, Limburg, Nizozemsko
  • zem. 12.2.1989 (58 let)
    Gmunden, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Drei Dramolette: Claus Peymann kauft sich eine Hose und geht mit mir essen (TV film)
2004 Déjeuner chez Wittgenstein (TV film) - divadelní hra
2003 Elisabeth II.
1999 Vor dem Ruhestand (TV film)
1998 Alte Meister (TV film)
1991 Teatermakarna (TV film)
1990 Theatermacher, The (TV film)
1989 Heldenplatz (TV film)
1987 Ritter, Dene, Voss (TV film)
1986 Einfach kompliziert (TV film)
1974 Jagdgesellschaft, Die (TV film)
Kulturník (TV film)
Macht der Gewohnheit, Die (TV film)
1972 Ignorant und der Wahnsinnige, Der (TV film) - divadelní hra
1971 Fest für Boris, Ein (TV film)
Italiener, Der (TV film)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Na okraji lesa (studentský film) - povídka
2010 Der Briefwechsel (TV film) - kniha
2004 Myceni - náznak - kniha
1971 Italiener, Der (TV film) - povídka

Herecká filmografie

Dokumentární

1981 Monologe auf Mallorca (TV film)
1970 Thomas Bernhard - Drei Tage (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky