foto

Inga Strelkova-Oboldina

  • nar. 23.12.1968 (51 let)
    Kyštym, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Podkidyš
Zachránit Leningrad
2018 Kuda těčjot more
2017 Novogodnij pěrepoloch
Žgi!
2014 Podarok s charaktěrom
2013 Gagarin: Pěrvyj v kosmose
2012 Dirižjor
2011 Jolki 2
Manželství na truc
2010 Zona turbulentnosti
2009 Golubka
Hurá k moři!
Laskovyj maj
2008 Dolgoždannaja ljubov (TV film)
Illuzija stracha
Všichni umřou, jen já ne
2007 Ironie osudu II
2006 Mnogotočije
Mě to nebolí
2004 Francuz (TV film)
2002 Nebe. Letadlo. Dívka.

TV seriály

2019 Děvjať žizněj (TV seriál)
Skaži pravdu (TV seriál)
Triada (TV seriál)
2018 Blagimi namerenijami (TV seriál)
Každomu svojo (TV seriál)
2017 Prizrak Opera (TV seriál)
2016 Novaja žena (TV seriál)
Žemčužnaja svaďba (TV seriál)
2015 Těorija něverojatnosti (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Kazus Kukockogo (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky