foto

Heikki Salomaa

  • nar. 17.8.1959
    Helsinki, Finsko
  • zem. 1.7.2003 (43 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Mestari
1988 Ariel
1987 Älä itke Iines
1986 Kuningas lähtee Ranskaan
V. Y. Vihdoinkin yhdessä
1983 Apinan vuosi

TV seriály

1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

1986 Laulu

Host

TV pořady

2002 Hupiklubi (TV pořad)
1995 Lapinlahden Linnut! (TV pořad)
1993 Lapinlahden Linnut show (TV pořad)
1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1988 Seitsemän kuolemansyntiä (TV pořad)
1987 Kyllä elämä on ihanaa (TV pořad)
1986 Studio Studio (TV pořad)
1983 Anna palaa (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1988 Seitsemän kuolemansyntiä (TV pořad)
1987 Kyllä elämä on ihanaa (TV pořad)

Skladatelská filmografie

TV pořady

1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky