foto

B. Traven

  • nar. 23.2.1882
    Schwiebus, Prusko, Německá říše
  • zem. 27.3.1969 (87 let)
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1983 Kuolemanlaiva (TV film) - kniha
1971 Most v džungli - kniha
1970 Au verre de l'amitié - povídka
1963 Días de otoño - povídka
1960 Macario - povídka
1959 Das Totenschiff - kniha
1956 Canasta de cuentos mexicanos - povídka
1954 Vzpoura pověšenců - kniha
1948 Poklad na Sierra Madre - kniha

TV seriály

1955 Cheyenne (TV seriál) - kniha
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace