foto

Rudolf van den Berg

  • nar. 1949
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Een echte Vermeer
2012 Süskind
2010 Tirza
2002 Momentky
1997 For My Baby
1996 Studené denní světlo
1992 De Johnsons
1989 De avonden
1987 Zoeken naar Eileen
1984 Bastille

TV seriály

1998 Keerzijde, De (TV seriál)
Oud geld (TV seriál)

Dokumentární

2008 Schatz
2007 Steel & Lavender
1985 Stranger at Home
1982 Sal Santen rebel
1979 Plaats van de vreemdeling, De
1976 Algerian Times, The

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Een echte Vermeer
2012 Süskind
2010 Tirza
2002 Momentky
1997 For My Baby
1989 De avonden
1987 Zoeken naar Eileen
1984 Bastille

Dokumentární

1985 Stranger at Home

Herecká filmografie

Filmy

2002 Momentky
1992 De Johnsons

Dokumentární

2007 Allemaal film (TV seriál)
1985 Stranger at Home
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace