foto

Per Olov Enquist

  • nar. 23.9.1934 (84 let)
    Bureå, Västerbottens län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 V hodině rysa - divadelní hra
2000 Bildmakarna (TV film) - divadelní hra
1999 Magnetisørens femte vinter
1998 Från regnormarnas liv (TV film) - scénář, divadelní hra
1996 Hamsun
1995 Magisk cirkel (TV film)
1991 Il Capitano
1987 Pelle Dobyvatel
1983 Tribadien yö (TV film) - divadelní hra
1978 Chez nous - scénář, divadelní hra

TV seriály

1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1999 Magnetisørens femte vinter - kniha
1972 Magnetisören (TV film) - kniha
1970 Baltutlämningen - kniha

Režijní filmografie

Filmy

1995 Magisk cirkel (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Evropané (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace