foto

Laura Genovino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dehet a peří
2012 Jako chmýří pampelišek
Záhadné zmizení (TV film)
2010 Jména lidí
Mateřské pudy (TV film)
2009 Papi Noël

TV seriály

2016 Innocente (TV seriál)
2013 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
La fin d'une histoire (S05E26)
Un coup de Maître (S05E25)
2011 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Obsession fatale (S01E16)
Disparition subite (S01E15)
Pièges (S01E10)
další epizody (6)
2009 Drôle de famille! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace