foto

Damien Dorsaz

  • nar. 24.10.1973 (45 let)
    Valais, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ondes de choc: Sirius
2017 L'instant infini
2013 Láska je dokonalý zločin
2012 Dům v Bretani
2007 Dcera šéfkuchaře (TV film)
2006 Džungle
Prezident
2005 Letadlo
Pravidelní milenci
2004 Na hraně (TV film)
2001 Sophie Rousseau, la vie avant tout: Nature mortelle (TV film)
2000 Dette, La (TV film)

TV seriály

2010 Marion Mazzano (TV seriál)
2009 Nováčci (TV seriál)
Nouveau départ (S03E02)
Derrière les barreaux (S03E01)
2007 Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Otages (S02E07)
další epizody (8)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
2003 Les Thibault (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace