foto

Henrik Hammarberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Láska a hněv
2011 Jussi Vares: Polibek zla
2008 Kolmistaan
2006 Olavin laulu (studentský film)

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Ei oo taka-ajatuksia (E03)
2016 Roba (TV seriál)
Apu on tulossa (S03E07)
Neiti Etsivä (S03E04)
2014 Tellus (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

1984 Irwin - NYT! (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace