foto

Myeong-ryeol Nam

  • nar. 14.5.1959 (60 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tamjeong 2
2017 Deoking
Gieokeui bam
2015 Pilleumsidaesarang
2014 Jangsoosanghwe
Jeboja
2013 Neveodai beoteopeulrai
2012 Nae anaeui modeun geot
2011 Dogani
Mihanhae, komaweo
2008 Sayangkoldong yangkwajajeom aentikeu
2005 Monopolli
2004 Inhyeongsa
1999 Swiri
1998 Chunyudleui jeonyuksiksah
1997 Ilpal ilpal
Ji sang man ga

TV seriály

2019 Deo baengkeo (TV seriál)
2017 Byeolbyeol myeoneuri (TV seriál)
Yeokryu (TV seriál)
2016 Adeukhi meon chum (TV seriál)
Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
Gahwamansaseong (TV seriál)
Jilpoonggihoeg (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
Syopingwang Lui (TV seriál)
2015 Beulreodeu (TV seriál)
Dolaon hwanggeumbok (TV seriál)
Sangryusawhe (TV seriál)
Soonjunge banhada (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Yongpalyi (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Joseon chongjabi (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Modeonpameo (TV seriál)
Raieo geim (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
Joogoonui taeyang (TV seriál)
Yeowangui kyosil (TV seriál)
2012 Still sajin (TV seriál)
2010 Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
2009 Eonniui pyegyeong (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
2007 Keopi peurinseu 1hojeom (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kwobadiseu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky