foto

Marija Koževnikova

  • nar. 14.11.1984 (34 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sobibor
2015 Barmen
Batalon
2013 Popugaj Club
Sokrovišča ozera Kaban
2012 Duchless. Konec glamura
Molodožjony (TV film)
2011 Svaďba po obmenu
2010 Ťomnyj mir
2008 Dhaam Dhoom
2007 Marš Tureckogo 4: Dolg samuraja (TV film)
Sluha Jeho Veličenstva
Troje i Sněžinka

TV seriály

2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Služiť i umirať (E12)
Ekscess ispolnitělja (E11)
Psevdonim (E10)
další epizody (12)
2014 Verju ně verju (TV seriál)
2013 Krasnyje gory (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Rubljovka Live (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Mstitěl (S02E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace