foto

Pierre Lacan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Félix Leclerc (TV film)
2004 Pépins noirs
2002 Propustka
2001 Origine contrôlée
Salut la vie (TV film)
2000 Paris-Deauville (TV film)
Sur quel pied danser? (TV film)
1999 Cachetonneurs, Les
1997 Francorusse
Mauvais genre
1995 Haut bas fragile
Marie Nazaretská
1986 On a volé Charlie Spencer!

TV seriály

2001 Caméra café (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Neznámá ze silnice (S09E04)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Vůně vraždy (TV film)
2011 Légitime défense

TV seriály

2015 L'Amour à 200 mètres (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Vůně vraždy (TV film)
2011 Légitime défense

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace