foto

Alexej Muradov

  • nar. 2.6.1963 (56 let)
    Sovětský svaz

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

European Film Awards

  • 2002 -Zmey (Objev roku - Cena kritiky)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Apostasy
2008 Dvaždy v odnu reku
2006 Cherv
2002 Zmey

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
2017 Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2015 Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Apostasy
2002 Zmey

Producentská filmografie

Filmy

2017 Apostasy
2002 Zmey

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Zmey

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace