foto

Shariff Korver

  • nar. 7.12.1982 (36 let)
    Caracas, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Infiltrátor
2009 De weg naar Cádiz

TV seriály

2019 Temple (TV seriál)
2017 Fenix (TV seriál)
Klem (TV seriál)
2015 Zwarte Tulp (TV seriál)
2010 Kuplířka (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Infiltrátor

TV seriály

2017 Fenix (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Nick
2005 Guernsey

TV seriály

2014 Johan - Logisch is anders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky